Værdigrundlag

Metalfri tandbehandling

Hos Thisted Tandklinik praktiserer vi metalfri tandpleje, hvor det er muligt. Tandbehandling er et vigtigt led i at vedligeholde velfungerende tænder hele livet og i at holde tænderne smukke. Ved at praktisere metalfri tandbehandling gør vi det nemt at vedligeholde smukke tænder hele livet, da plast og keramik bryder lyset på en naturlig måde.
Klik her for at læse mere om metalfri tandbehandling.

Langsigtede løsninger

Hos Thisted Tandklinik tænker vi langsigtet. Hver gang man behandler på en tand mister man lidt af tanden. Det betyder at kortsigtede lappe-løsninger er med til at slide tanden ned og fører til at den får behov for rodbehandling, kronebehandling eller må opgives og trækkes ud. Ved at tænke langsigtet og tilbyde den optimale behandling sikrer vi dig sunde tænder resten af livet.
Klik her for at læse mere om langsigtede løsninger.

Kvalitet betaler sig

Tænder er vigtige for at vedligeholde resten af kroppen, da et ødelagt tandsæt betyder at ens kostvaner ændrer sig til det værre og infektioner omkring tænder kan spredes med blodbanen og give livstruende infektioner andre steder i kroppen. Derfor er kvalitetstandpleje ikke bare en investering i smukke og stærke tænder men også i et godt helbred i det hele taget.
Klik her for at læse mere om hvorfor kvalitet betaler sig.

Rettidig omhu

I planlægningen af en tandbehandling er det vigtigt at man udviser rettidig omhu. Ved at planlægge undersøgelser og behandlinger grundigt kan man undgå mange af de akutte problemer, så som tandpiner, infektion i sår efter operationer og knækkede tænder.
Klik her for at læse mere om rettidig omhu.

Medicinsk tandbehandling

Når vi planlægger din behandling vil din tandlæge tage højde for dit almene helbred og dit medicinforbrug og indarbejde dette i din behandlingsplan. Hvis der er behov for det vil din tandlæge bede din praktiserende læge eller hospitalsafdeling ændre din medicin, hvis den har negative konsekvenser for dine tænder. Hvis der er behov for det vil du få recept på medicinsk tandpasta, smertestillende eller antibiotika.

Duraphat tandpasta til tandbehandling
Medicinsk tandpasta til forebyggelse af huller i tænderne.

Klik her for at læse mere om medicinsk tandbehandling.

Tilskud til tandbehandling

Hos Thisted Tandklinik sørger vi altid for at vejlede dig, lave et grundigt overslag til dig og vejlede dig i dine muligheder for at opnå tilskud til tandbehandlingen. Der er mulighed for tilskud fra sygeforsikringen “danmark”, Dansk Tandforsikring, kommunen og i nogle tilfælde fra regionen, hvis du får den rette vejledning af din tandlæge.

Skip to content