Tandlæge Rune

Tandlægen bag Thisteds nyeste Tandklinik

Tandlæge Rune Kassentoft Windfeld
Tandlæge Rune Kassentoft Windfeld

Tandlæge Rune ejer Thisted Tandklinik, som han grundlagde i 2015.

Rune er oprindeligt fra Aalborg og har uddannet sig til tandlæge ved Århus Tandlægeskole i 2007.

Efter endt uddannelse har Rune praktiseret i 8 år som privatpraktiserende tandlæge og samlet erfaring inden for alle fagets grene, inden han grundlagde Thisted Tandklinik i 2015.

Rune bor i Thisted sammen med sin kone.

Uddannelse som tandlæge

På Århus Tandlægeskole fokuserer man på forebyggelse og helhedsløsninger i undervisningen, hvorfor Runes faglige ballast indeholder en stor portion rettidig omhu og fokus på holdbare løsninger.

Uddannelsen fra Århus Tandlægeskole suppleres med kurser i ind og udland. Rune har deltaget i de årlige kongresser i SSPD , sidste gang i Finland, hvor emnet var fastsiddende erstatninger for tænder, moderne behandlinger, som implantatbehandlinger og kroner og broer i keramik. Her i landet har Rune været på årskursus med Dansk Endodontiforening , hvor emnet var rodbehandlinger og reparationer af tandnerver med MTA (et moderne cementmateriale), behandlinger der er uhyre vigtige for at kunne bevare tænderne hele livet.

De sidste to år har behandlingen af søvnapnø og snorken været det faglige fokus for Rune. Gennem talrige kurser, rundt omkring i landet, har Rune tilegnet sig den viden og ekspertise der skal til for at hjælpe patienter med søvnapnø eller snorken, igennem en tandskinnebehandling.

For Rune er det vigtigste ved tandlægefaget at kunne hjælpe andre mennesker og man hjælper bedre ved at forebygge end ved at helbrede, hvorfor han fokuserer meget på forebyggelse af tandproblemer. Forebyggelsen foretages primært gennem instruktion i mundhygiejne og ved at udskrive recept på medicinsk tandpasta og antibiotika når der er behov for det.

Runes holdninger til godt håndværk skinner igennem i hans arbejde som tandlæge. Rune sætter en ære i at lave kosmetisk tilfredsstillende, velfungerende restaureringer, som hans patienter kan være sikre på holder og fungerer mange år ud i fremtiden. Holdbarhed er et mål i sig selv.

En del af det gode håndværk er at skabe naturtro fyldninger og kroner, så ingen kan se at tænderne har været i stykker engang. Målet er nået, når ingen kan ses at tanden har været i stykker engang.

Privat bor Rune i Thisted, sammen med sin kone Louise der driver Advokatfirmaet Kassentoft Windfeld.

Skip to content