Langsigtede løsninger

Hos Thisted Tandklinik tænker vi langsigtet. Hver gang man behandler på en tand mister man lidt af tanden. Det betyder at kortsigtede lappe-løsninger er med til at slide tanden ned og fører til at den får behov for rodbehandling, kronebehandling eller må opgives og trækkes ud. Ved at tænke langsigtet og tilbyde den optimale behandling sikrer vi dig sunde tænder resten af livet.

Langsigtede løsninger i hverdagen

Når du er patient hos Thisted Tandklinik, så tænker vi altid over hvordan vi bedst muligt bevarer dit tandsæt resten af dit liv. Tandsættet er vigtigt for mange sociale funktioner og spiller en stor rolle for ernæringstilstanden, så det går ud over livskvaliteten hvis tandsættet ikke fungerer tilfredsstillende.

Det betyder at vi bliver nødt til at tænke langsigtet og altid anstrenge os for at gribe ind så tidligt som muligt når der opstår tandsygdomme, men samtidigt også gøre det så skånsomt som muligt. Det betyder også at vi er nødt til at vælge den mest holdbare løsning, så vi undgår de hyppige reparationer der slider tanden ned.

Økonomiske fordele ved langsigtede løsninger

Langsigtede løsninger er mange gange lidt dyrere end de kortsigtede, men til gengæld er pengene hurtigt tjent hjem igen når man undgår de hyppige reparationer som koster dyrt.

Det typiske eksempel er den knækkede tand hvor man kan poste mange penge i at få den repareret hver gang den knækker på ny, hvis ikke man får sat en krone på i tide.

Fordi vi anderkender behovet for langsigtede løsninger tilbyder Thisted Tandklinik kronebehandlinger til en favorabel pris, så alle har råd til at vælge den rigtige løsning.

Sundhedsmæssige fordele ved langsigtede løsninger

Ved at have et godt vedligehold tandsæt nedsættes risikoen for huller i tænderne og parodontose markant og det betyder at du kan beholde dine egne tænder hele livet, ligesom det betyder at du vil kunne nøjes ned at skulle indkaldes en gang om året til eftersyn.

Skip to content