Online Booking

Du kan vælge at overspringe nedenstående information og gå direkte til … Udfør booking

Nem tidsbestilling hos tandlægen

Som patient kan du selv oprette tider for regelmæssige indkald. Drejer det sig om tidsbestilling til andre ting, beder vi dig benytte en anden mulighed for Kontakt.

Servicen er døgnåben, gratis og gælder for alle patienter.

Hvis du ikke allerede er patient hos os, har du mulighed for at tilmelde dig som Ny patient.

Som patient har du også mulighed for at benytte Send dokument til at sende dokumenter til os.

Fordelene ved Online booking

Online Booking er koblet sammen med vores system til indkald til undersøgelse.

Når du modtager indkaldelsen fra os, er der ikke reserveret en tid til dig endnu, det gør du selv ved at logge på Online Booking og vælge den tid, der passer dig bedst. På den måde undgår du ventetid i telefonen, du undgår at få tildelt en tid der passer dig dårligt og kan selv bestemme hvornår du vil komme til tandlægen.

Endeligt får du muligheden for at oprette og ændre tider hos tandlægen hele døgnet og ikke kun i klinikkens åbningstider. Det betyder at du kan planlægge din undersøgelse og behandling når det passer dig. Det betyder mindre ventetid for dig og mere effektiv tandbehandling. For os på klinikken betyder det at vi sparer tid, som vi ellers ville have brugt i telefonen eller til at svare på e-mail, tid vi kan bruge til at levere tandpleje til vores patienter.

Sikkerheden er på plads

Dine persondata bliver håndteret sikkert i overensstemmelse med lovgivningen og klinikkens persondatapolitik. Derfor kan du trygt udfylde felterne i tilmeldingen – også CPR-nummer.

Udfør booking

Skip to content