Online Booking

Online Booking er lukket pga COVID-19

Vi har lukket for online booking indtil videre pga COVID-19 epidemien, men holder åbent for kritisk tandbehandling efter Sundhedsstyrelsens regler – læs mere på forsiden og ring til os hvis du har problemer med dine tænder, så finder vi en tid til dig snarest muligt.

Nem tidsbestilling hos tandlægen

Som patient kan du selv oprette, flytte og slette tider for regelmæssige indkald. Drejer det sig om tidsbestilling til andre ting, beder vi dig benytte en anden mulighed for Kontakt.

Servicen er døgnåben, gratis og gælder for alle patienter.

Hvis du ikke allerede er patient hos os, har du mulighed for at tilmelde dig som Ny patient. her på hjemmesiden, eller benytte dig af en anden mulighed for Kontakt.

Fordelene ved Online booking

Online Booking er koblet sammen med vores system til indkald til undersøgelse.

Når du modtager indkaldelsen fra os, er der ikke reserveret en tid til dig endnu, det gør du selv ved at logge på Online Booking og vælge den tid, der passer dig bedst. På den måde undgår du ventetid i telefonen, du undgår at få tildelt en tid der passer dig dårligt og kan selv bestemme hvornår du vil komme til tandlægen.

Endeligt får du muligheden for at oprette og ændre tider hos tandlægen hele døgnet og ikke kun i klinikkens åbningstider. Det betyder at du kan planlægge din undersøgelse og behandling når det passer dig. Det betyder mindre ventetid for dig og mere effektiv tandbehandling. For os på klinikken betyder det at vi sparer tid, som vi ellers ville have brugt i telefonen eller til at svare på e-mail, tid vi kan bruge til at levere tandpleje til vores patienter.