Online Booking

Nem tidsbestilling hos tandlægen

Ved hjælp af online booking kan du selv oprette og slette tider hos tandlægen på Thisted Tandklinik. Servicen er gratis og gælder for alle patienter. Tidsbestilling kan foretages for regelmæssige indkald.
Nye patienter bedes ringe til klinikken på 69 13 98 90 eller oprette sig selv via Online tilmelding.
Andre tider bestilles ligeledes ved at ringe til klinikken på 69 13 98 90.

Online Booking er en service for dig

Thisted Tandklinik tilbyder muligheden for dig, som gerne selv vil kunne booke dine tider hos tandlægen og flytte dem efter behov. Online Booking fungerer som et supplement til telefon og e-mail og er koblet sammen med vores system til indkald til undersøgelse.

Når du modtager indkaldelsen fra os er der ikke reserveret en tid til dig endnu, det gør du selv ved at logge på Online Booking og vælge den tid der passer dig bedst. På den måde undgår du ventetid i telefonen, du undgår at få tildelt en tid der passer dig dårligt og kan selv bestemme hvornår du vil komme til tandlægen.

Endeligt får du muligheden for at oprette og ændre tider hos tandlægen hele døgnet og ikke kun i klinikkens åbningstider. Det betyder at du kan planlægge din undersøgelse og behandling når det passer dig. Det betyder mindre ventetid for dig og mere effektiv tandbehandling. For os på klinikken betyder det at vi sparer tid, som vi ellers ville have brugt i telefonen eller til at svare på e-mail, tid vi kan bruge til at levere tandpleje til vores patienter.

Forsæt til Online booking systemet her.