Adresse

Østerbakken 9A, 7700 Thisted

}

Telefontid

Hverdage 8-10. Konsultation efter aftale.

Adresse

Østerbakken 9A, 7700 Thisted

}

Telefontid

Hverdage 8-10. Konsultation efter aftale.

Thisted Tandklinik

Thisted Tandklinik ligger i hjertet af Thy og byder nye såvel som gamle patienter velkommen.

Her på hjemmesiden kan du læse om vores filosofi og hvilke behandlinger vi tilbyder dig som patient, vores priser og hvordan du finder vores moderne klinik.

Østerbakken 9A i Thisted

Klinikken ligger midt i Thisted, på Østerbakken, og her tilbyder vi vores patienter kvalitetstandpleje til fornuftige priser, parkering ved døren og lækre nyindrettede lokaler. Lokalerne er indrettet i bunden af det gamle fabrikskompleks Munkegaarden og har indgang og egen parkeringsplads på Østerbakken 9A.

Professionel tandbehandling

Hos Thisted Tandklinik modtager du behandling på højeste faglige niveau af en erfaren dansk tandlæge. Klinikkens filosofi er at gøre så meget som nødvendigt, men så lidt som muligt, og altid lave holdbare løsninger til vores patienter. Vi vil hellere forebygge end helbrede, kvalitet er vores nøgleord og det handler om godt håndværk til en god pris.

Tryghed

Hos Thisted Tandklinik sætter vi en ære i at se hele patienten og ikke bare et tandsæt. Vi sætter os grundigt ind i dit almene helbred og øvrige medicinforbrug for at hjælpe dig med at forebygge tandsygdomme inden de opstår.

Når vi behandler dine tænder gør vi det ud fra et ønske om at du skal kunne bevare et velfungerende tandsæt hele livet og fordi vi vil skåne dig for de problemer man får ud af et ødelagt tandsæt.