Tilskud til tandbehandling

Tilskud til tandbehandling ved Thisted Tandklinik

Hos Thisted Tandklinik sørger vi altid for at du får det maksimale tilskud til dine undersøgelser og behandlinger, så alle har råd til den optimale tandbehandling. Læs mere her om tilskudsmulighederne:

Tilskud fra sygeforsikringen “danmark”

Er du medlem af sygeforsikringen “danmark” er du i godt selskab, for hele 40% af befolkningen er medlem. Medlemskabet af sygeforsikringen “danmark” giver dig mulighed for at få store tilskud til din tandbehandling. Medlemmer i gruppe 1, 2 og 5 får et stort tilskud til almindelig tandbehandling, undersøgelser, røntgen og til parodontosebehandling. For patienter med behov for krone- og brobehandlinger kan medlemskab af gruppe 1 og 2 være en fordel, da det er muligt at få betalt 50% af selv omfattende krone- og brobehandlinger.
Klik her for at læse mere om tilskud til tandbehandling fra sygeforsikringen “danmark”

Tilskud fra Dansk Tandforsikring

Dansk Tandforsikring er et forholdsvis nyt forsikringsselskab, hvis speciale er tilskud til tandbehandling. For at tegne forsikringen skal vi udfylde et tandstatus-skema og tage nogle røntgenbilleder af dig, som skal indsendes til Dansk Tandforsikring. Hos Thisted Tandklinik hjælper vi dig med ansøgningen og udfylder dit tandstatus-skema samme dag, så du kan blive dækket hurtigst muligt.
Klik her for at læse mere om tilskud til tandbehandling fra Dansk Tandforsikring

Tilskud fra kommunen

Mange kan få tilskud til deres tandbehandling af kommunen og det er lige meget om du kommer fra Thisted kommune, Morsø kommune eller længere væk.

Særligt ældre med helbredstillægskort, modtagere af kontanthjælp, uddannelseshjælp, revalideringsydelse, ressourceforløbsydelse eller ledighedsydelse har gode muligheder for tilskud til tandbehandlingen.

Tilskud fra regionen

Lider du af Sjøgrens Syndrom, eller tager dine tænder skade i forbindelse med cancerbehandling, så kan du få selv store udgifter til tandlægebehandling betalt ved ansøgning til regionen. Vi hjælper dig med ansøgningen og sørger for at du har den bedst mulige chance for at få tilskud til din tandbehandling, hvad enten du kommer fra Region Nordjylland, Region Midtjylland, eller længere væk fra.