Find vej

Kort over placeringen af Thisted Tandklinik i Thy


Thisted Tandklinik ligger på Østerbakken 9A i Thisted, i hjertet af Thy, lige over for benzinstationen Kvix, og giver nem adgang for alle thyboer til Thisted Tandklinik. Der er rig mulighed for at kombinere tandlægebesøget med en tur i Thisteds spændende forretninger eller den smukke natur i Thy. Med en central placering på Østerbakken 9A i Thisted er Thisted Tandklinik nem at komme til for både dem der bor i Thisted og dem der bor i resten af Thy.

Parkering ved døren og niveaufri indgang for Thys ældre

Ved Thisted Tandklinik er der mulighed for at parkere direkte uden for døren og niveaufri adgang til lokalerne, så lokalerne er velegnede for bevægelseshæmmede der søger tandlæge. Lokalerne er indrettet med niveaufrie overgange overalt og klinikken er også udstyret med et moderne handicaptoilet. Parkeringspladserne lige uden for klinikken er forbeholdt klinikkens patienter, hvilket gør det let at finde parkering i forbindelse med tandlægebesøget. På parkeringspladsen er der en handicapplads lige ved døren, så kørestolsbrugere og ældre der er dårligt gående nemt kan komme til og fra klinikken.

Bus til døren i hjertet af Thy

Hvad enten du kommer i egen bil eller tager bussen er der nem adgang til Thisted Tandklinik. Både dem der bor i Thisted og dem der rejser længere kan bruge bussen til at komme til tandlægen. Bybus 2 og Bus nummer 70 og 90 holder lige uden for døren, og da alle tre busser også holder ved togstationen i Thisted kan du endda kombinere tog og bus hvis du kommer fra den sydlige del af Thy. Rejser du fra det østlige Thy eller fra Mors er X-busserne en oplagt løsning.
Du kan planlægge din rejse til og fra Thisted Tandklinik ved hjælp af rejseplanen.dk, eller beregne din køretid til og fra klinikken ved hjælp af krak.dk.