Find vej

Kort over placeringen af Thisted Tandklinik i Thy

God beliggenhed

Thisted Tandklinik ligger på Østerbakken 9A i Thisted, i hjertet af Thy, lige over for tankstationen Kvix. På denne bekvemme, centrale beliggenhed tilbyder Thisted Tandklinik tandpleje, både for de der bor i Thisted, og for de der bor i resten af Thy. Tandlægebesøget kan kombineres med en tur i Thisteds spændende forretninger eller den smukke natur i Thy.

Privat parkering lige foran klinikken

Parkeringspladserne lige udenfor klinikken er forbeholdt klinikkens patienter, så du undgår at skulle lede efter en parkeringsplads andre steder.

Handicapvenlig og niveaufri adgang

Der er niveaufri adgang til lokalerne, hvilket du sikkert vil sætte pris på, hvis du er bevægelseshæmmet. Lokalerne er indrettet med niveaufrie overgange overalt, og klinikken er også udstyret med et moderne handicaptoilet. På parkeringspladsen er der en handicapplads lige ved døren, så eksempelvis kørestolsbrugere og ældre, der er dårligt gående, kan komme til og fra klinikken uden de store problemer.

Gode offentlige trafikforbindelser

Det er nemt at komme frem med offentlige transportmidler. Både de der bor i Thisted, og de der rejser længere, kan benytte bus for at komme frem. Bybus 2 og Bus nummer 70 og 90 holder lige uden for døren, og da alle tre busser også holder ved togstationen i Thisted, kan du endda kombinere tog og bus, hvis du kommer fra den sydlige del af Thy. Rejser du fra det østlige Thy eller fra Mors er X-busserne en oplagt mulighed.

Rejseplanlægning

Du kan planlægge din rejse til og fra Thisted Tandklinik ved hjælp af rejseplanen.dk, eller beregne din køretid til og fra klinikken ved hjælp af krak.dk.