Fast pris på tandkrone og tandbro

Leder du efter en billig tandkrone eller en billig tandbro, så er du kommet til rette sted. Hos Thisted Tandklinik satser vi på forebyggende tandpleje, men vi ved godt at det er lige så vigtigt at tilbyde den rette behandling, til den rette pris, når uheldet er ude. Derfor tilbyder vi altid tandkroner til 3.975,- inkl. røntgen og lokalbedøvelse og en tandbro fra 9.975,-. Vi laver altid et overslag til dig inden vi går igang med behandlingen – og det holder vi os til. Det betyder, at du kan stole på prisen på dit overslag.

Kvalitet frem for alt

Når vi laver din tandkrone, så bruger vi kun de bedste materialer. Lokalbedøvelse, aftryksmaterialer og de midlertidige kroner er alle sammen lavet af kvalitetsmaterialer og tandkronen selv er lavet af fræset zirconium. Det sikrer, at kronen har en naturlig farve, så den ligner dine andre tænder, er meget hård og passer med præcision til din tand. Det sikrer et kvalitetsresultat på både kort og lang sigt. Kvaliteten er derfor stadigt i top, selv om du får lavet den billigste tandkrone eller tandbro i nordvestjylland.

Nordvestjyllands billigste tandkrone og tandbro

Men kvaliteten kan ikke stå alene. Derfor tilyder vi altid tandkrone til 3.975,-, så alle kan have råd til at være med. Det gør vi for at undgå at nogen fravælger den optimale tandbehandling, fordi de synes at det er for dyrt. Det samme princip gælder også for fremstilling af en tandbro, som vi også tilbyder med faste priser fra 9.975,- for den korteste, som er en 3-leddet tandbro.

En tandbro er lidt det samme som en tandkrone

Men hvad er forskellen på en tandbro og en tandkrone egentligt? En tandbro og en tandkrone fremstilles på samme måde: Man fjerner noget af tanden, så der bliver plads til det materiale som tandkrone eller tandbro skal laves af. Derefter tager man et aftryk, som sendes til et tandteknisk laboratorie, som fremstiller tandkronen eller tandbroen. Endeligt afleveres det færdige resultat, ved at man cementerer det fast på tanden. Forskellen består i, at en tandkrone er altid “kun” på en enkelt tand, hvorimod en tandbro altid er på mindst 3 tænder: En i hver ende (bropillerne) og en manglende tand i midten (mellemleddet). Man bruger altså en tandbro til at erstatte en eller flere manglende tænder, samtidigt med at bropillerne forstærkes, hvorimod en tandkrone “kun” beskytter den enkelte tand.

Nye patienter er velkomne

Hos Thisted Tandklinik gør det ikke forskel på prisen, hvadenten du går her fast eller “bare” kommer forbi for at få lavet en enkelt billig tandkrone eller billig tandbro. Hvis du gerne vil gå her på klinikken fast, så er du selvfølgeligt meget velkommen til det. Ønsker du en behandling på klinikken, så er det bare at tage Kontakt til os med det samme!