Adresse

Østerbakken 9A, 7700 Thisted

}

Telefontid

Hverdage 8-10. Konsultation efter aftale.

Adresse

Østerbakken 9A, 7700 Thisted

}

Telefontid

Hverdage 8-10. Konsultation efter aftale.

Online Booking

Nem tidsbestilling via Online Booking hos tandlægen

Ved hjælp af online booking kan du selv oprette og slette tider hos tandlægen på Thisted Tandklinik. Servicen er gratis og gælder for alle patienter, både eksisterende og nye. Tidsbestilling kan foretages for både indkald, konsultationer og nye patienter.

Online Booking er en service for dig

Thisted Tandklinik tilbyder muligheden for dig, som gerne selv vil kunne booke dine tider hos tandlægen og flytte dem efter behov. Online Booking fungerer som et supplement til telefon og e-mail og er koblet sammen med vores system til indkald til undersøgelse.

Når du modtager indkaldelsen fra os er der ikke reserveret en tid til dig endnu, det gør du selv ved at logge på Online Booking og vælge den tid der passer dig bedst. På den måde undgår du ventetid i telefonen, du undgår at få tildelt en tid der passer dig dårligt og kan helt selv bestemme hvordan og hvornår du vil komme til tandlægen.

Endeligt får du muligheden for at oprette og ændre tider hos tandlægen hele døgnet og ikke kun i klinikkens åbningstider. Det betyder at du kan planlægge din undersøgelse og behandling når det passer dig. Det betyder mindre ventetid for dig og mere effektiv tandbehandling. For os på klinikken betyder det at vi sparer tid, som vi ellers ville have brugt i telefonen eller til at svare på e-mail, tid vi kan bruge til at levere tandpleje til vores patienter.

Klik her for at gå til Online Booking

OBS – Hvis du ikke har brugt Online Booking før, læs vejledningen først! – OBS

Vejledning i brug af Online Booking

Tidsbestilling for nye patienter – Oprettelse

Online Booking Tandlæge Ny Patient

Tidsbestilling/Online Booking inkl. oprettelse for nye patienter hos tandlægen ved Thisted Tandklinik.

Som ny patient ved Thisted Tandklinik kan du oprette dig selv ved at bruge Online Booking til din tidsbestilling. Klik på linket ovenfor, for at tilgå Online Booking og klik derefter på “Ny patient? Klik her“.

Når du har indtastet dine informationer og skal vælge tider så vælg “Diagnostisk grundundersøgelse“, hvis du ønsker en undersøgelse af hele dit tandsæt.

Vælg “Konsultation“, hvis du blot vil have taget stilling til et enkeltstående problem og ikke et eftersyn.

(Der sættes ekstra tid af til første undersøgelse, i forhold til en normal undersøgelse, for at sikre at vi får det hele med i første omgang.)

Når du vælger en tid og kan du udfylde “Besked til klinikken“. Du kan skrive hvis der er noget du synes vi skal vide inden du kommer. Du kan evt. skrive hvor du senest har gået til tandlæge, så vi kan rekvirere din journal inden dit første besøg hos Thisted Tandklinik.

Tidsbestilling for eksisterende patienter – Indkald

Online booking tidsbestilling indkald tandlæge

Online Booking / Tidsbestilling for patienter som er indkaldt til regelmæssig undersøgelse hos tandlægen.

Som patient ved Thisted Tandklinik kan du selv klare din tidsbestilling.

Klik på linket ovenfor, for at tilgå Online Booking og udfyld derefter felterne “CPR-nummer“, “Mobilnummer” og “Bookingkode“.

Regelmæssige undersøgelser og forebyggende behandling er en vigtig del af tandplejen. Regelmæssighed øger sandsynligheden for at undgå tandsygdomme helt, eller begrænse deres omfang, så behandlingen bliver hurtigere, nemmere og billigere.

Med automatisk SMS-indkald og Online Booking / Tidsbestilling er det hurtigt og nemt at finde tid til dit eftersyn – og så er det godt for miljøet.

Når du vælger tid kan du udfylde “Besked til klinikken“, hvis der er noget du synes vi skal vide inden du kommer til din undersøgelse.

Tidsbestilling for eksisterende patienter – Konsultation

Online booking tidsbestilling eksisterende patient konsultation

Online Booking / Tidsbestilling til konsultation for eksisterende patienter hos tandlægen.

Som patient ved Thisted Tandklinik kan du selv klare din tidsbestilling.

Klik på linket ovenfor, for at tilgå Online Booking og klik derefter på “Nyt bookingnummer? Klik her.

Når du har fået en bookingkode og er logget ind, så husk at vælge “Konsultation“, den anden valgmulighed “Diagnostisk grundundersøgelse” er kun for nye patienter.

Med Online Booking / Tidsbestilling er det hurtigt og nemt at finde tid til din konsultation.

Når du vælger tid kan du udfylde “Besked til klinikken“. Skriv hvis der er noget du synes vi skal vide inden du kommer til din undersøgelse.